Barion Pixel

Multi4u termékek forgalmazása

Állandóan bővülő széles választék

A folyamatosan megújuló és bővülő termékpalettánk kialakításánál legfontosabbnak a természetességet és a hatásosságot tartjuk. Törekszünk arra, hogy fogyasztóink számára készítményeink az elérhető legjobb ár-érték arányt biztosítsák. Legyen szó egészségmegőrzésről, szépségápolásról, sportolásról, mi igyekszünk a legmegfelelőbb alternatívát kínálni.

Rugalmas feltételek

Fiatal cégként lehetőségünk van a flexibilitásra. Nincsenek kőbe vésett feltételeink, és elvárásaink viszonteladó partnereinkkel szemben. Rugalmasan és személyre szabottan tudjuk mind a fizetési mind a megrendelési feltételeket kezeli.

Kíváló minőség

Termékeink gyártása a legszigorúbb előírások szerint európai uniós szabályozás alatt történik. Csomagolásainak kiválasztásánál előnyben részesítjük a környezettudatos megoldásokat.

Támogatás

Több mint 10 éves személyes tapasztalatunk megfelelő támogatást tud nyújtani együttműködő partnereink részére. Legyen szó online-offline marketing kampányokról, logisztikáról, termék készletek elérhetőségéről stb. mi mindig elérhetőek vagyunk viszonteladóink számára.

Részletekért keress minket az alábbi elérhetőségeken!

Árukereső.hu
@2024 multi4u.hu